Język plen

WSPÓŁPRACA A KORONAWIRUS

Szanowny Kliencie,

jak wiadomo z najnowszych wiadomości, wybuch koronawirusa COVID-19 ma bardzo duży wpływ na przepływ osób i towarów w coraz większej liczbie krajów. Ze względu na zaistniałą sytuację i rosnące obawy uznaliśmy za stosowne złożyć oświadczenie dotyczące podejmowanych przez naszą firmę działań.

Monter Install Group ściśle monitoruje wszystkie aktualizacje dotyczące sytuacji epidemiologicznej odpowiednich organizacji, w tym Światowej Organizacji Zdrowia (WHO). W związku z tym podejmujemy szereg środków ostrożności, aby zapewnić zdrowie i bezpieczeństwo naszych Klientów oraz Współpracowników. Wdrażamy plan ciągłości działania w całej firmie, który obejmuje kontrole BHP w celu utrzymania usług i bezpieczeństwa. Dokładamy wszelkich starań abyśmy razem płynnie przeszli ten trudny okres.

W trosce o wspólne bezpieczeństwo zdrowotne, apelujemy o przestrzeganie zaleceń Państwowej Inspekcji Sanitarnej i stosowania się do wytycznych służb sanitarnych w zakresie kwarantanny i zasad higieny.